АКТУАЛЬНО

До Покотилівського монастиря отців василіан проведуть прощу

Четвер, 06 жовтня 2016, 17:48
15-16 жовтня із благословення владики Василя (Тучапця), Екзарха Харківського УГКЦ, відбудеться піша проща з повним відпустом від храму Святого Миколая Чудотворця, що в Харкові, до Покотилівського монастиря отців василіан Покрови Пресвятої Богородиці.

Паломництво розпочнеться 15 жовтня о 8:00 годині Архиєрейською Божественною Літургією та благословенням учасників прощі в храмі Святого Миколая Чудотворця УГКЦ, котрий розташований у Харкові на Салтівці.

Департамент інформації УГКЦ

Програма перебігу прощі

15 жовтня

8:00 Архиєрейська Божественна Літургія та благословення учасників прощі у храмі Святого Миколая Чудотворця УГКЦ в Харкові на Салтівці (вул. Гв. Широнинців, навпроти буд. 11).

9:00 Урочистий вихід вірян.

18:00 Велика Вечірня з Литією, яку очолить владика Василь у Свято-Покровському монастирі отців василіан. Мирування.

19:15 Вечеря для прочан.

20:00 — 05:00 Нічні чування (молитви, роздуми над Святим Письмом).

16 жовтня

9:00 Утреня

10:00 Архиєрейська Божественна Літургія, яку очолить владика Василь (Тучапець), Екзарх Харківський. Під час Літургії відбудуться дияконські свячення, а опісля — освячення хреста. По закінченні — виступ хору і молоді.

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next