АКТУАЛЬНО

До проведення «Веселих канікул із Богом» у Червонограді приєдналися ветерани АТО

Середа, 25 липня 2018, 16:22
Із 23 по 29 липня у парафії Пресвятої Богородиці Владичиці України, що в Червонограді, проходить літній дитячий табір «Веселі канікули з Богом-2018». Як розповів настоятель парафії о. Володимир Ващук, у цьогорічному таборі бере участь 345 дітей віком від 6 до 16 років, якими опікується 50 аніматорів.

Упродовж тижня на дітей чекатимуть банси, естафети, вікторини, квести містом, катехизаційні ігри та ознайомлення зі Святим Письмом. Завершиться пізнавальний відпочинок традиційною поїздкою до львівського аквапарку.

Цьогорічний табір під назвою «Дарунки Бога» мав особливу «родзинку». До організації дитячого дозвілля приєдналися воїни АТО. Так, 50 хлопців віком від 10 до 15 років у рамках табору взяли участь у патріотичному вишколі, який організувала Червоноградська спілка ветеранів АТО «Воля» та Львівська громадська організація «Патріот». Військові показали хлопцям зразки зброї, навчали азів першої медичної допомоги й топографії (орієнтуванню в місцевості), ознайомили і навіть дозволили приміряти екіпірування воїна АТО. А насамкінець усіх почастували кулешем.

Департамент інформації УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next