АКТУАЛЬНО

До семінарії завітав Апостольський нунцій Архиєпископ Клаудіо Гуджеротті

Неділя, 07 лютого 2016, 08:20
Студенти шостого курсу отримали дипломи магістрів богослов’я. На святковому богослужінні були: Архиєпископ Клаудіо Гуджеротті, Апостольський нунцій в Україні. владика Борис (Ґудзяк), Єпарх єпархії Святого Володимира Великого в Парижі для українців греко-католиків Франції, Бельгії, Нідерландів, Люксембургу та Швейцарії, а також владика Венедикт, Єпископ-помічник Львівський. З єпископами співслужили настоятелі семінарії.

Після урочистого вручення дипломів семінаристам останнього курсу Архиєпископ Клаудіо здійснив запланований візит до ЛДС. Апостольського нунція радо зустріли священики семінарійної спільноти на чолі з отцем-доктором Ігорем Бойком, ректором. Для Його Ексцеленції було проведено екскурсію, під час якої голови семінарійних організацій представили свою діяльність. Високий гість був приємно вражений такою кількістю служінь, які виконують брати, свідчачи Христа своєю щоденною невтомною працею для інших.

Опісля відбулася зустріч Апостольського нунція із семінарійною спільнотою. Під час своєї промови до всіх присутніх Архиєпископ Клаудіо висловив своє здивування феноменом Майдану, оскільки це був час консолідації всього народу в боротьбі за істину. Також шановний гість звернув увагу на те, що кожне покликання є надзвичайно важливим для Церкви. Додав, що семінарист повинен бути готовим до активного служіння, яке полягає в повній посвяті довіреній єпископом пастві.

На кінець зустрічі семінарійна спільнота підготувала сюрприз для Архиєпископа Клаудіо. Семінарійний оркестр виконав декілька колядок, звучання яких приємно вразило гостя.

Геннадій Аронович,
Медіа-центр ЛДС

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next