АКТУАЛЬНО

До уваги телемовників: прийняти сигнал трансляції Чину освячення Патріаршого собору можуть всі охочі

Четвер, 15 серпня 2013, 17:55
18 серпня, у неділю, Перший національний талеканал вестиме пряму трансляцію з Патріаршого собору Воскресіння Христового у Києві.

Усі телемовники, які б хотіли продемонструвати в ефірі історичну подію Чину освячення Патріаршого собору Воскресіння Христового УГКЦ, мають нагоду вільно прийняти сигнал зі супутника.

«Ми запрошуємо всі телеканали і кабельні мережі долучитися до показу Чину освячення Патріаршого собору. Певні, що всі наші віряни, а також люди доброї волі, які не матимуть можливості прибути цієї неділі до Києва, будуть щиро вдячні телемовникам за нагоду побачити цю незабутню подію в прямому ефірі», - розповів протоієрей Ігор Яців, керівник Департаменту інформації УГКЦ.

Час трансляції:

8:55 – 12:05

Параметри супутника:

Час київський

THOR

10-02 D/L

11,474.75VS/R

3,125 FEC

¾ чистий сигнал без логотипу та коментаря

Усі події 17-18 серпня транслюватиме «Живе.ТБ». Крім прямої трансляції Архиєрейської Божественної Літургії з Патріаршого собору 18 серпня, Інтернет-телебачення УГКЦ 17 серпня покаже наживо Молебень до святого рівноапостольного князя Володимира з Володимирської гірки, Всенічну з Чином освячення Патріаршого собору і молодіжні нічні чування з міжнародного виставкового центру.

З повним розкладом дводенного онлайн-марафону «Собор єднає всіх» можна ознайомитися на сайті «Живе.ТБ».

Усі охочі мають нагоду ретранслювати телемарафон «Собор єднає всіх» на своїх інтернет-ресурсах.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next