АКТУАЛЬНО

До Європейського дня боротьби з торгівлею людьми в Івано-Франківську відбудеться «Хода за свободу»

Середа, 16 жовтня 2019, 13:30
У п’ятницю, 18 жовтня, на Вічевому майдані Івано-Франківська відбудеться інформаційна акція «Хода за свободу». Захід приурочений до Європейського дня боротьби з торгівлею людьми і спрямована на підвищення рівня обізнаності населення щодо проблеми торгівлі людьми, поширення важливої інформації про цю проблему та небезпеку, яку вона становить.

Акція «Хода за свободу» не є протестом, це мовчазна і мирна хода, яка проходить на захист мільйонів чоловіків, жінок та дітей, які зараз знаходяться у рабстві.

Під час цього дійства організатори оголосять результати та переможців Конкурсу соціальної реклами – соціального плакату на тему протидії торгівлі людьми, який напередодні провели Департамент соціальної політики Івано-Франківської ОДА та Карітас-Івано-Франківськ серед старшокласників міста.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next