АКТУАЛЬНО

До Зарваниці провели прощу медичних працівників

Вівторок, 15 червня 2021, 12:45
12 червня в Марійському духовному центрі «Зарваниця» відбулася професійна проща медичних працівників. Напередодні свого свята лікарі, фельдшери, медичні сестри та інші працівників медичної сфери Тернопільщини прибули до відпустового місця.

Розпочалося паломництво зі спільної молитви. Святу Літургію на подіумі Марійського духовного центру очолив адміністратор малої базиліки Зарваницької Матері Божої о. м. Дмитро Квич разом із ректором Марійського духовного центру о. м. Володимиром Фірманом, головою Комісії душпастирства охорони здоров’я Тернопільсько-Зборівської архиєпархії о. Андрієм Желізком та медичними капеланами архиєпархії.

За доброю традицією від імені архиєпископа і митрополита Тернопільсько-Зборівського Василія Семенюка та  духовенства о. Дмитро привітав увесь колектив медичних працівників з професійним святом, яке незабаром настане, та висловив щирі слова подяки за їхню жертовну працю у такий нелегкий час боротьби з пандемією. Вітальну грамоту з нагоди особливої прощі отримала директор департаменту охорони здоров’я Тернопільської ОДА п. Ольга Ярмоленко на знак вдячності медикам за дар служіння та вміння робити добро й милосердя.

На завершення прощі відбулося освячення води, молитва на Хресній дорозі, відвідини величних святинь Марійського духовного центру.

Прес-служба Марійського духовного центру


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next