АКТУАЛЬНО

До Івано-Франківської духовної семінарії вступили 37 юнаків

Четвер, 13 серпня 2020, 10:29
Понад 40 абітурієнтів цього року виявили бажання вступити до духовної семінарії в Івано-Франківську.

Від початку цього тижня в Івано-Франківській духовній семінарії ім. свщмч Йосафата тривала вступна кампанія. Бажання вступити до навчального закладу та стати майбутніми священнослужителями виявили понад 40 юнаків.

Абітурієнти мали нагоду продемонструвати знання з основ християнської віри та навики зі співу.

«Щиро дякую Богові, що, незважаючи на важкі часи пандемії та масову секуляризацію світу, кількість покликань до священства не зменшується і Господь посилає нам ревних семінаристів», – переконаний ректор семінарії прот. Олексій Данилюк.

Після вступних іспитів абітурієнти почули рішення приймальної комісії. Згідно з ним, до числа студентів духовного закладу було зараховано 37 юнаків віком від 17 до 30 років.

Додамо, що духовна семінарія – це навчальний заклад закритого типу. Термін навчання в Івано-Франківській духовній семінарії – 6 років.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next