АКТУАЛЬНО

«Добробут починається з нас», - отець Олег Федоренко, СДБ, на зустрічі Молодіжного салезіанського руху

Понеділок, 31 травня 2021, 22:23
29 травня 2021 року відбулася підсумкова зустріч Молодіжного салезіанського руху перед літом. Подія відбувалася в приміщенні Ораторії святого Івана Боско у м. Винники, що поблизу Львова.

На початку програми із вступним привітальним словом до молоді звернувся голова Комісії у справах молоді Львівської архиєпархії УГКЦ отець Володимир Битюга.

Відтак основну науку для молоді провів отець Олег Федоренко, СДБ, на тему «Кодекс чеснот». Друга частина зустрічі була присвячена ідеям щодо реалізації соціальних ініціатив від молоді. Своїм досвідом створення та реалізації таких проєктів поділився Тарас Косар, координатор Офісу розвитку СДБ: «Не бійтеся ділитися про свої ідеї з друзями та знайомими. Так ви зможете швидше реалізувати свої добрі справи».

Учасники були об’єднані в групи, у яких мали можливість напрацювати свої ідеї соціальних проєктів. Після командної роботи молодь презентувала  свої напрацювання. Своїми порадами щодо цих проєктів ділилася Ірина Кінаш, аніматорка з великим досвідом роботи з дітьми та молоддю: «Об’єднуйте зусилля навколо проєктів,  обдумуйте, скільки ресурсів вам необхідно залучити, щоб реалізувати якусь добру справу».

Кульмінацією зустрічі став спільний Молебень до Пресвятої Богородиці. Також учасники мали можливість поспілкуватися та провести час в неформальній атмосфері.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами http://sdbua.net


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next