АКТУАЛЬНО

Долучімося до побудови "зеленого майбутнього"

П'ятниця, 24 березня 2017, 13:47
25 березня 2017 року в рамках Всеукраїнської безтермінової екологічної акції «Посади дерево миру» в Маріїнському парку буде висаджена Алея зеленого майбутнього.

Мета акції – привернути увагу українців до екологічних проблем, підвищити інтерес до бережливого ставлення до навколишнього природного середовища, збереження та примноження природної спадщини, формування екологічної свідомості та патріотизму, прагнення берегти рідну природу і країну.

Висадка Алеї зеленого майбутнього покликана не лише озеленити  в різних куточках  нашу країну, а й  крок за кроком долучати кожного українця  до порятунку природи і  особистого внеску  в її  розвиток.

У висадці алеї візьмуть учать: міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак, перший заступник Голови ВРУ Ірина Геращенко, голова Комітету з питань екології Української Греко-Католицької Церкви владика Михайло (Колтун), представники Української Православної Церкви Київського Патріархату, народні депутати України, віряни.

Запрошуємо всіх охочих українців підтримати ініціативу Мінприроди і, долучившись  до безтермінової екологічної акції, висадити своє дерево на Алеї миру!

25 березня також пройде Всесвітня акція «Година Землі». Рівно о 20:30 мільйони людей у всьому світі на годину символічно вимикають світло в домівках та на робочих місцях, беручи на себе зобов’язання піклуватися про природу щодня. Цього року кампанія прагне привернути увагу українців до нашої природної спадщини та допомогти природним паркам України.

Нагадаємо, що акція «Посади дерево миру» стартувала  в Україні 5 листопада  минулого року за ініціативи Української Греко-Католицької Церкви та була підтримана Мінприроди. У 15  містах і селах були  висаджені фруктові та хвойні Алеї миру. Цього року до акції долучилися національні природні парки та заповідники, місцеві органи влади та представники Української Православної Церкви Київського патріархату.

Початок – 11:00

Місце проведення: м. Київ, Маріїнський парк (верхня частина біля Маріїнського палацу).

Акредитація ЗМІ за телефоном: (044) 206-31-01, (097) 545 45 14

Міністерство екології та природних ресурсів України

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next