АКТУАЛЬНО

Допоможіть вихованцям Прилуцької колонії здобути вищу освіту

Вівторок, 26 вересня 2017, 17:40
Мрію вчитися та здобувати вищу освіту мають напевно багато людей. Проте частина з них просто не має для цього можливості. Саме до таких належать четверо вихованців Прилуцької колонії для неповнолітніх.

Вони склали успішно ЗНО, проте не настільки добре, щоб отримати бюджетні місця. Звернення до Міністерства освіти не допомогли у вирішенні цієї проблеми. Для того щоб вихованці могли навчатися у Ніжинському університеті на контрактній основі, потрібно 6000 грн на рік для одного абітурієнта.

«Дуже просимо вас допомогти вихованцям Прилуцької виховної колонії здобути вищу освіту, яка дасть їм можливість стати повноцінними громадянами нашої України, приносити їй користь і реалізувати себе як особистості», ‒ зазначають у Пенітенціарному душпастирстві УГКЦ.

Кошти потрібно перерахувати за такими реквізитами:

Благодійна організація «Благодійний фонд «Карітас-Київ»
Код ЄДРПОУ 21477781
Відділення № 8 у м. Києві ЦФ ПАТ «Кредобанк» МФО 325365 
р/р 2600008299143

З приміткою (призначення платежу): Благодійна пожертва на статутну діяльність.

Про суми і час надходження на рахунок будуть повідомляти онлайн зі збереженням конфіденційності жертводавця. Звіт про використання коштів буде опубліковано в міру сплати за навчання.

 

Департамент інформації УГКЦ
за матеріалами prison-pastoral.blogspot.com

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next