АКТУАЛЬНО

«Дорогою добра та краси» – дитячо-юнацький літній табір у Яремчі

Субота, 11 липня 2015, 11:43
Цими днями, 6-14 липня, у карпатському місті Яремчі відбувається християнський табір для дітей Київської архиєпархії віком від 8 до 15 років.

Тематика духовно-відпочинкового табору - дев’ять плодів Святого Духа в поєднанніз постаттю митрополита Андрея Шептицького, якого 150-річчя з дня народження цього року вшановуємо.

Голова Молодіжної комісії Київської архиєпархії протоієрей Віталій Марцинюк довірив місію виховання семінаристам Київської Трьохсвятительської духовної семінарії та християнським аніматорам, які навчають 45 дітей весело і корисно для душі та тіла проводити свій час.

Разом із вихователями табору є ієрей Олег Лучка, який духовно опікується молоддю та катехизує її, а також лікар-педіатр і селезіанський аніматор.

Серед учасників табору - діти з малозабезпечених сімей, діти священиків і військовослужбовців, які сьогодні перебувають в зоні АТО.

Бр. Василь, семінарист 3-го курсу КТДС, розповідає: “Насичена програма й активна участь дітей у ній є запорукою успіху проведення табору. Тому традиційно ввечері, після дзвінка на відпочинок, команда аніматорів-вихователів збирається на обговорення плюсів і мінусів табору, аналізуючи всю програму дня”.

Зазначимо, що щорічні духовно-відпочинкові табори проводяться в різних парафіях нашої Церкви. Християнські аніматори наголошують на  великій користі проведення канікул у християнському таборі, адже тут плекаються людські та християнські чесноти.

Для прес-служби Київської архиєпархії повідомив бр. Василь, семінарист КТДС

 
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next