АКТУАЛЬНО

Другу мистецьку премію серед неповнолітніх вручили вихованцеві Прилуцької колонії

Понеділок, 02 грудня 2013, 13:42
30 листопада 2013 року з нагоди вручення мистецької премії серед неповнолітніх призеру Всеукраїнського конкурсу «Переображення Господньою любов'ю» відбулася зустріч волонтерів і священиків Пенітеціарного душпастирства УГКЦ з вихованцями Прилуцької колонії для неповнолітніх. Володарем премії за друге місце в конкурсі став Максим Чернов, вихованець колонії.

Керівник Відділу УГКЦ з душпастирства у пенітенціарній системі України о. Костянтин Пантелей, капелан колонії о. Дмитро Горнакевич та волонтери Ореста Цибрівська, Віра Кузнецова й Ольга Мащенко розповіли про етапи підготовки проведення конкурсу та про перебіг пересувної виставки містами України. Розповідь супроводжувала показ відео й фотоматеріалів. Таким чином усі присутні немов занурилися в атмосферу експозиції. Відеозаписи, створені Андрієм Гетьманом, дали можливість почути відгуки членів журі. 

Призовий фонд 30 200 грн збирали доброчинці протягом півроку перед конкурсом. Із зібраних коштів було створено по п'ять премій у трьох категоріях: серед чоловіків, серед жінок та серед неповнолітніх. Усі призери й учасники конкурсу були відзначені грамотами Глави УГКЦ Блаженнішого Святослава. У церемонії нагородження взяв участь начальник Прилуцької виховної колонії для неповнолітніх майор вн. сл. Євгеній Квітницький. Максим Чернов, як й інші учасники конкурсу, отримав грамоти та зошит із відгуками людей, а також DVD із відеозаписами та фотоматеріалами виставки.

Цього ж дня волонтери передали в колонію на потреби вихованців одяг та взуття, зібрані у київських громадах УГКЦ під час суспільних днів та комп'ютер і сканер.

фото

Пенітенціарне душпастирство Української Греко-Католицької Церкви

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next