АКТУАЛЬНО

Дружини священиків Коломийській єпархії вперше зустрілися на реколекціях

Понеділок, 18 червня 2018, 14:13
3 14 по 17 червня в монастирі Згромадження сестер служебниць Непорочної Діви Марії, що в місті Надвірна, тривали реколекції для дружин священиків Коломийської єпархії. Така зустріч відбулася вперше.

Духовні науки проходили впродовж чотирьох днів. За цей час їмості мали змогу поспілкуватися, а також обговорити і поставити запитання реколектанту о. Захару Михасюті стосовно різних сфер духовного, сімейного та церковного життя. Тепла і дружня атмосфера неабияк гуртувала їмостей до спільних молитов та глибшого вивчення Святого Письма.

На закінчення другого дня реколекцій з візитом та подарунками до реколектанток завітав правлячий архиєрей Коломийської єпархії Василь (Івасюк).

Під час спілкування владика наголосив на необхідності бути добрими помічницями для своїх чоловіків, плекати спільну молитву в сім’ї, читати Боже Слово. У такий спосіб владика Василь заохотив і підбадьорив дружин священиків, адже їхня роль і служіння не завжди помітні, але дуже важливі.

Завершився день духовних віднов подячним словом від спільноти дружин священиків владиці Василю за уділений час і настановче слово.

Такі реколекції, переконані їмості, є необхідними, адже кожна зокрема змогла почерпнути для себе щось нове, почути слово підтримки та з користю провести час.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.kolugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next