АКТУАЛЬНО

Духовенство Чернівецької єпархії продовжує навчання в рамках програми Інституту постійної формації

Четвер, 28 жовтня 2021, 13:25
26-28 жовтня у с. Мигово проходить черговий навчальний модуль програми в рамках Інституту постійної формації духовенства Чернівецької єпархії УГКЦ. Зустріч проводиться у рамках проєкту Української соціальної академії щодо розвитку управлінських здібностей для священників.

Теми модулю — Біблійна катехиза та Проповідництво. Спікер — о. Євген Станішевський, духівник Львівської духовної семінарії, та викладач Українського католицького університету розповів про наявні методи біблійної катехизи, способи читання та коментарі до Святого Письма.

Про проповідництво ділиться о. Олег Лука — викладач Українського католицького університету та Василіанського інституту філософсько-богословських студій імені В. Рутського. З ним учасники дізналися більше про історичний розвиток християнського проповідництва, особливість проповіді Ісуса Христа. Також отець поділився сучасними актуальними порадами щодо доброї проповіді та як уникнути помилок проповідування.

Департамент інформації Чернівецької єпархії

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next