АКТУАЛЬНО

Духовенство Луцького екзархату взяло участь у роботі інституту постійної формації

П'ятниця, 07 лютого 2020, 15:14
У рамках постійної формації духовенства УГКЦ 4 лютого 2020 року священнослужителі Луцького екзархату взяли участь у роботі інституту постійної формації.

Цього разу до уваги слухачів була подана непроста тема, котра набирає обертів у сучасному суспільстві зокрема за кордоном – тема захисту дітей та молоді від сексуального насильства.

Доповідачами були ієромонах Сава Масник, студит, та с. Теодора Шулак, МНІ. У процесі інформування та обговорення цієї теми присутні мали можливість поставити низку запитань, котрі стосувалися моралі, психології та фізіології, а також ознайомитися з численними документами та напрацюваннями Церкви.

У пообідній час традиційно відбулися збори духовенства, на яких обговорили поточні справи служіння у Луцькому екзархаті, зокрема багато часу присвятили підготуванню до Екзархального собору, котрий відбудеться 28 березня цього року.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://lutsk-ugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next