АКТУАЛЬНО

Духовенство УГКЦ Німеччини та країн Скандинавії провело чергову зустріч в рамках програми «Духовний імпульс»

Вівторок, 05 липня 2022, 18:58
5 липня 2022 року в Екзархаті для українців-греко-католиків в Німеччині та Скандинавії відбулася чергова зустріч духовенства в рамках програми «Духовний імпульс».

Цього разу священники екзархату слухали доповідь о. д-ра Михайла Димида про переживання подій військової агресії росії. Доповідач, говорячи про жертовність, батьківство і материнство як про служіння та смерть, як про шлях народження до вічності, показав дорогу духовної опіки, яку може надати кожен священник, усвідомлюючи особисто своє місце в цій війні.

Пані Юліана Маслак, співробітниця Центру гідності дитини УКУ, представила спектр наслідків психології поведінки дитини через пережитий досвід військових дій. Доповідачка, наводячи приклади особистого досвіду роботи з людьми, які отримали психологічні травми, закликала священників допомогти людям пережити цей досвід.

Після закінчення доповідей відбулося їх обговорення. Владика Богдан Дзюрах підбив підсумки служіння священників екзархату і закликав до батьківської духовної опіки людей, які прибувають сюди, втікаючи від війни в Україні.

Пресслужба екзархату для українців-греко-католиків
в Німеччині та Скандинавії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next