АКТУАЛЬНО

Духовенство Вроцлавсько-Ґданської єпархії обговорює Стратегію розвитку УГКЦ до 2020 року «Жива парафія – місце зустрічі з живим Христом»

Вівторок, 13 листопада 2012, 12:22
13 листопада 2012 року в реколекційному центрі в Білому Борі відбудеться соборчик священиків Вроцлавсько-Ґданської єпархії УГКЦ. Під керівництвом владики Володимира (Ющака) священики обговорять головну тему зустрічі - Стратегію УГКЦ «Жива парафія – місце зустрічі з живим Христом», повідомляє єпархіальна прес-служба.
13 листопада 2012 року в реколекційному центрі в Білому Борі відбудеться соборчик священиків Вроцлавсько-Ґданської єпархії УГКЦ. Під керівництвом владики Володимира (Ющака) священики обговорять головну тему зустрічі - Стратегію УГКЦ «Жива парафія – місце зустрічі з живим Христом», повідомляє єпархіальна прес-служба. Доповідачем теми буде о. Михайло Гарват, голова Катехитичної комісії Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ. Учасники зустрічі також обговорять питання ролі монашества в душпастирстві УГКЦ у Польщі. Доповідь з цього приводу виголосить о. Петро Кушка з василіанського монастиря у Варшаві. На соборчику духовенства планують підготувати Душпастирську програму Вроцлавсько-Ґданської єпархії на 2013 рік та програму святкування 1025-річчя Хрещення Русі-України.  Окрему увагу буде приділено втіленню рішень Синоду Єпископів УГКЦ 2012 року щодо участі мирян в житті та місії Церкви.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next