АКТУАЛЬНО

«Духовна велич Львова» запрошує на «Школу релігійного фрілансу»

Четвер, 16 серпня 2018, 11:55
15 вересня у Львові стартує “Школа релігійного фрілансу”. Її ініціатор – колектив редакції “Духовна велич Львова” Школа допоможе охочим “відточити перо”, навчитися писати на актуальні теми релігійного життя міста. Кожен учасник отримає шанс опублікувати авторські матеріали на сайті “Духовна велич Львова”.

Головний лектор школи журналіст сайту Юліана Лавриш зазначила: “Сьогодні ми по-іншому осмислюємо поняття волонтерства. Це вже не справа за безоплатно, а справа – для спільної мети. Вже у вересні ми будемо ділитися із зацікавленою фокус-групою досвідом роботи у релігійній тематиці, а згодом запропонуємо самим долучитися до практичного процесу і бути журналістом, що пише на релігійну тематику. Долучайтеся до нашої команди, і ми пропонуємо вам інтелектуально-духовну осінь”.

Викладачами Школи будуть журналісти сайту “Духовна велич Львова”. Якщо Ви зацікавилися і прагнете долучитися до ініціативи, надсилайте листа на адресу: [email protected]. У повідомленні потрібно вказати свій особистий мейл, а також номер телефону. Окрім того, варто написати ім’я та прізвище.

 

velychlviv.com

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next