АКТУАЛЬНО

Духовно-психологічне розвантаження сімей, чоловіки яких перебували в зоні АТО

Понеділок, 27 лютого 2017, 20:44
У кожному шлюбі є Божа воля на духовну, емоційну і фізичну любов, яка зростає впродовж усього подружнього життя. І щоб відчути цю любов у подружжі, Бог вказує нам шлях, як цього досягти.

Тому невипадково подружні пари демобілізованих воїнів АТО проходили духовно-психологічне розвантаження в с. Гошеві, у жіночому монастирі сестер Пресвятої родини, яке було організоване вже традиційно Комісією УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров'я.

Подружжя були з різних куточків України: Київської та Волинської  областей і м. Дніпра. Усього розвантаження проходило сім сімейних пар. Реабілітація проводилася від 20 до 26 лютого 2017 року. Упродовж цих днів члени подружжя мали змогу відновити свої сили, налагодити міжособистісні стосунки, прийняти Таїнство Сповіді та Причастя.

Бог створив подружжя ще задовго до громад, шкіл та інших інституцій. Тільки Бог має владу над ним. Усі інші  виступають інструментарієм у руках Божих. Тому основною метою духовно-психологічного розвантаження, до якого долучаються священики  Руслан П’яста, Ярослав Рохман, Назарій Мицко та Ігор Ліпчанський, а також психолог Ірина Вишинська, є турбота про поліпшення стану сім’ї, відновлення ресурсу бійця, розуміння та прийняття його дружиною.

З  архиєрейським благословенням реабілітацію відвідав владика Богдан (Манишин), Єпископ-помічник Стрийський. Під час зустрічі він мав нагоду поспілкуватися у дружньому колі з родинами та поблагословити їх.

За цей період реабілітанти відвідали замок Паланок у Закарпатті, оздоровилися у термальних басейнах, прослухали концерт духовної  пісні священичого гурту «Кайрос» із м. Долина, відвідали Центр спадщини Вигодської вузькоколійки та насолодилися красою та природою Карпатського краю.

Комісія УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров’я

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next