АКТУАЛЬНО

Дякам і регентам Перемишлянщини розповіли про традиції літургійного співу

П'ятниця, 22 червня 2018, 12:13
20 червня в храмі Святого Володимира і Блаженного Омеляна Ковча у м. Перемишляни відбулися дяківсько-регентські освітні курси. На цих навчаннях присутні дяки і регенти з парафій Перемишлянського району мали можливість глибше ознайомитися з історією УГКЦ, історією Божественної Літургії та традицією церковного співу Греко-Католицької Церкви.

Особливістю цієї зустрічі був музично-літургійний співочий практикум. Кожен із присутніх мав чудову можливість, окрім слухання теорії, практично впровадити все почуте в життя. Також, знайомлячись із давнім церковним співом, дяки та регенти заспівали антифонним переспівом.

Організатори зустрічі сподіваються, що кожен з присутніх зрозумів важливість прослави Бога через спів, а особливо через спів цілої спільноти, що є присутня в храмі.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.stryi.ugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next