АКТУАЛЬНО

Дзвінка коляда пролунала у Харківському військовому шпиталі

П'ятниця, 11 січня 2019, 12:16
Цього року вірні Української Греко-Католицької Церкви Харкова не оминули колядою поранених військовослужбовців, ветеранів Збройних Сил України, які перебувають на лікуванні у Військово-медичному клінічному центрі Північного регіону міста Харкова.

Після Святої Літургії у Свято-Покровському монастирі отців василіан колядувати до госпіталю поїхали: спільнота «Квіти Слобожанщини», отець Олег Рибчак, сестра Світлана, брати-семінаристи Сергій Тимчук (Львівська духовна семінарія Святого Духа), Андрій Тимчук та Богдан Магурський (Київська Трьохсвятительська духовна семінарія).

Крім веселої коляди, було передано у подарунок три великі ящики духовно-реабілітаційної літератури від видавництва «Свічадо».

Солодощі та фрукти, які також отримали наші хлопці, що перебувають на лікуванні, були пожертвувані спільнотою «Матері в молитві».

Це вже багаторічна традиція коляди у харківському військовому госпіталі, яка дарує радість, мир та Божу благодать для наших захисників. Хлопці з радістю дивились на вертеп, робили фотографії, а також намагалися підспівувати. Дуже важливо, щоб у Різдвяні свята в кожній душі засяяв живий Христос!

Бажаємо нашим захисникам міцного здоров’я, любові,  миру та спокою в серцях, швидкого одужання та повернення додому!

ugcc.kharkiv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next