АКТУАЛЬНО

«Дім матері і дитини» відсвяткував своє десятиріччя

Вівторок, 13 липня 2021, 11:06
Десять років тому, 10 липня 2011 року, був заснований «Дім матері і дитини» у с. Горохолино на Прикарпатті. З нагоди цього ювілею цієї суботи тут відбулися урочистості.

Божественну Літургію очолив архиєпископ і митрополит Івано-Франківський Володимир Війтишин.

Будинком, у якому знаходять притулок матері зі своїми дітьми, опікуються сестри монахині Чернечої родини Воплоченого Слова.

Після спільної молитви митрополит привітав сестер-монахинь та всіх мешканців «Дому матері і дитини» з ювілеєм та подякував за їхнє невтомне служіння.

«Дякуємо Богові за нагоду творити добро і займатися добрими справами. Дякуємо всім сестрам, які жертовно служать потребуючим матерям з дітьми. Дякуємо всім добрим людям – жертводавцям, доброчинцям і волонтерам, які допомагають сестрам творити добрі справи», – зазначив на своїй сторінці у фейсбуку отець Йосафат Бойко, ВС.

Отець закликав усіх, хто їхатиме з Івано-Франківська в гори, після Богородчан поглянути наліво і звернути увагу на великий будинок з іконою Богородиці з Дитятком Ісусом. Там завжди є можливість зробити добре діло.

Повідомив о. Йосафат Бойко, ВС


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next