АКТУАЛЬНО

Діти БФ «Карітас-Київ» побували у театрі імені Лесі Українки на новорічному святі

Субота, 02 січня 2016, 09:32
«Понад сто дітей БФ «Карітас-Київ» побували на новорічно-різдвяному святі у театрі імені Лесі Українки. Захід організований вже вдруге компанією «Київстар», яка подарувала можливість, надавши запрошення також і для дітей із БФ «Карітас-Київ», - повідомляє о. Роман Сиротич, директор БФ «Карітас-Київ».

Святкову виставу - Новорічна королівська казка, на сцені театру імені Лесі Українки поставили незвичайні актори. Це були працівники «Київстар», які професійно зобразили цінності людини, стосунки та вчинки, на які здатні люди задля власної вигоди, але, на щастя, добро перемогло зло. Філософія казки була чітко представлена в кожній дії акторів. Кожна людина, присутня в залі, почерпнула для себе істину людських стосунків, почуттів і сенсу життя. 

«Від свого імені та від імені всіх дітей дякуємо працівникам "Київстар" за їхні добрі справи, які вони щороку показують своїм ділом. Адже найцінніше, що є в нашому житті, - це діти. Заради них ми всі готові на вчинки, які змінюють буденність на свято», - висловлюється директор БФ «Карітас-Київ» о. Роман Сиротич. 

Прес-служба БФ «Карітас-Київ»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next