АКТУАЛЬНО

Діти БФ "Карітас-Київ" побували у Верховній Раді України та проголосували за важливі закони

Понеділок, 21 грудня 2015, 13:26
"Напередодні дня Святого Миколая, 18 січня, діти БФ "Карітас-Київ", а саме сироти і діти загиблих в АТО, були запрошені Головою Верховної Ради Володимиром Гройсманом до будівлі Верховної Ради", - повідомляє о. Роман Сиротич, директор БФ "Карітс-Київ".

Спочатку Святий Миколай привітав дітей із святом, а потім і Голова Верховної Ради Володимир Гройсман розповів дітям про Верховну Раду, роботу Парламенту і створення законів в цих стінах. Володимир Гройсман разом зі Святим Миколаєм запропонували дітям ухвалити три закони, а саме: "Про здійснення усіх мрій", "Про мир в Україні" та "Про європейське майбутнє України". Діти із задоволенням тиснули на кнопки та ухвалювали ці закони, почуваючись народними депутатами, і ці відчуття вони запам’ятають на все життя. По закінченні заходу дітей пригостили дуже смачним обідом і кожна дитина отримала подарунок на пам’ять.

"Висловлюємо щиру вдячність усім, хто долучився до такої цікавої ініціативи - для дітей це справжня подія в їхньому житті", - підсумовує о. Роман Сиротич, директор «Карітас-Київ».

Прес-служба БФ «Карітас-Київ»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next