АКТУАЛЬНО

Діти БФ «Карітас-Київ» відвідали науково-розважальний центр «Експериментаніум»

Четвер, 07 липня 2016, 16:54
«Цього тижня, 5 липня, вихованці та аніматори БФ «Карітас-Київ» «Простір, дружній до дитини» відвідали науково-розважальний центр «Експериментаніум», - повідомляє о. Роман Сиротич, директор БФ «Карітас-Київ».

Діяльність «Експериментаніуму» має на меті пробудити жвавий інтерес дітей до науки та різних незрозумілих, на перший погляд, законів фізики, хімії, біології та багатьох явищ природи.

Під проводом професійних і веселих екскурсоводів діти з великим захопленням відкривали для себе дію різних законів механіки, оптики, взаємодію хімічних речовин та багато іншого. Родзинкою «Експериментаніуму» є те, що маленькі відвідувачі власноруч можуть випробувати в дії будь-який експонат і таким чином здобути безцінний та захоплюючий досвід - доторкнутися до магічної гармонії законів природи. Надзвичайні емоції також дітям подарували дзеркальний лабіринт, музичні інструменти та можливість відчути себе справжніми шпіонами на спецзавданні в кімнаті із лазерною сіткою.

«Увесь день був сповнений позитивними емоціями та надзвичайними сюрпризами, набутих вражень дітям вистачить надовго і, надіємося, що наші вихованці й надалі самостійно відкриватимуть для себе захоплюючий світ науки та красу і гармонію творіння», - говорить соціальний працівник київського Карітасу Поліна Батрак.

Команда БФ «Карітас-Київ» висловлює щиру подяку благодійникам, завдяки яким цей похід став можливим і подароване дітям свято.

Прес-служба БФ «Карітас-Київ»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next