АКТУАЛЬНО

Діти катехитичної школи м. Бровари взяли участь у духовно-відпочинковому таборі у м. Яремче

Середа, 20 червня 2018, 21:09
З 10 по 17 червня 2018 року проходив літній духовно-відпочинковий табір «Веселі канікули» для дітей із катехитичної школи при парафії Трьох Святителів УГКЦ м. Бровари.

Цьогоріч духовний відпочинок проходив у реколекційно-відпочинковому домі сестер мироносиць у с. Ямна (м. Яремче), що на Івано-Франківщині, під керівництвом сестер Згромадження Пресвятої родини. Участь у ньому взяли близько 18 дітей різного віку, які відпочивали та духовно розвивалися серед мальовничих Карпат. Тема табору була «Роль Божого Слова в Україні».

«У таборі вони вчилися бути однією спільнотою, допомагати одне одному, розуміти Боже Слово і значення Його в нашому житті, мали змогу відчути присутність Бога та побачити Його чуда, які творить Він у повсякденні», – зазначив протоієрей Олег Панчиняк, парох храму Трьох Святителів Української Греко-Католицької Церкви в Броварах.

У цьому їм допомагали зокрема: о. Валерій Гром, працівник Департаменту Патріаршої курії УГКЦ у справах душпастирства силових структур України, с. Дам’яна та с. Якинта, сестри Згромадження Пресвятої родини, Юлія Мельниченко, сестра мироносиця; с. Михаїла, с. Олена та с. Лаврентія дуже смачно готували.

www.facebook.com

Прес-служба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next