АКТУАЛЬНО

Діти Київської архиєпархії у Яремчі беруть участь у таборі «Канікули з Богом'2019»

П'ятниця, 05 липня 2019, 09:14
Цього тижня у Яремчі стартував Архиєпархіальний літній табір для дітей «Канікули з Богом'2019».

Загалом у таборі беруть участь сорок дітей із Київської, Чернігівської, та Черкаської областей. У горах діти відпочиватимуть сім днів.  Про це повідомив о. Ярослав Лукавенко, голова Комісії у справах молоді Київської архиєпархії. Він додав, що дітей супроводжують духівник табору о. Василь Пишкович та аніматори, якими є семінаристи Київської Трьохсвятительської духовної семінарії Української Греко-Католицької Церкви.

Душпастир також зазначив, що вже не перший рік Комісія у справах молоді Київської архиєпархії УГКЦ реагує на суспільно-виховні виклики сьогодення. Тому Церква працює над забезпеченням належного духовно-оздоровчого відпочинку майбутнього нашої країни - дітей.

«Цей 2019 рік не став винятком. Поклавши надію на Бога, наша комісія заручилася сприянням організаційного комітету "Канікули з Богом'2019". У склад цього комітету увійшли священники Київського, Вишгородського, Чернігівського, Черкаського, Житомирського, Білоцерківського та Вінницького протопресвітерств. До проведення таборів приєдналися семінаристи Київської Трьохсвятительської духовної семінарії УГКЦ, доброчинці та небайдужі батьки.

Додамо, що Комісія у справах молоді цього року запланувала провести в Карпатах табори для трьох вікових груп дітей. Окрім цього, один табір буде проведено на березі Чорного моря у с. Лебедівка. Кожного дня діти беруть участь у Божественній Літургії. Вони також займаються катехитичними заняттями, іграми та забавами на свіжому повітрі, спілкуванням за спільною трапезою, ходою до гір та водоспадів. «Молімося, щоб наші сини й доньки верталися з семиденного відпочинку сповнені доброго духу, здоров'я, позитивних вражень і надійних друзів, які стануть запорукою їхнього щасливого майбутнього», - наголосив о. Ярослав Лукавенко.

Пресслужба Київської архиєпархії

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next