АКТУАЛЬНО

Діти Коломийської єпархії взяли участь у вікторині «Життя для Бога – найвища перемога»

Вівторок, 27 березня 2018, 13:25
«Життя для Бога – найвища перемога» – під такою назвою в суботу, 24 березня, з благословення Єпископа Коломийської єпархії Василя (Івасюка), відбулася єпархіальна вікторина. У ній взяли участь 40 дітей віком 9-16 років та 15 учителів з Коломийського, Снятинського, Верховинського районів й міста Коломиї, які супроводжували дітей та оцінювали їхні знання.

Захід розпочався в приміщенні єпархіального управління. Учасників вікторини привітали с. Єремія Іванишин, голова Комісії освіти, та о. Юрій Андрійчук, які поблагословили дітей, а також побажали плідної праці на Божу славу. По завершенні вікторини діти побували в музеї писанкового розпису, де для них провели екскурсію та ознайомили з процесом розпису писанок. Під час обіднього відпочинку старшокласники місцевих шкіл представили гостям мистецьку програму.

Під час урочистої частини нагородження учасники вікторини отримали дипломи І, ІІ і ІІІ місця та дипломи про присвоєння звання «Юний талант», «Улюблений учень Христа», «Кращий знавець Біблії», «Юний ерудит», «За волю до перемоги», «Юний послідовник Ісуса», «Відважний лицар Христа», «Улюблена Божа дитина», «Юний християнин», «Вірний друг Ісуса», «Гордість єпархії»  та інші. Перше місце в єпархіальній вікторині отримав учень 7 класу Балинцівської ЗОШ Снятинського району Назар Симотюк.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.kolugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next