АКТУАЛЬНО

Діти учасників АТО відпочивали у християнському таборі на Старосамбірщині

Четвер, 02 серпня 2018, 12:17
Уже четвертий рік поспіль у селі Лаврів, що на Старосамбірщині, відбувся табір «Тавор», створений спеціально для дітей учасників АТО.

Цього року на відпочинок до Лаврова завітали діти зі Сходу, які теж стали частиною християнської таборової сім'ї. Головна тема табору – «Дерева із Святого Письма». Щодня всі учасники мандрували разом з Ісусом та Його учнями сторінками Святого Письма. Під час зустрічей у групах діти вивчали історії про різні дерева: кедр, пальму, смоковницю та інші. Таборяни стали головними героями інсценізованих історій зі Святого Письма: «Чудо в Кані Галілейській», «Історія про Закхея», «В’їзд Ісуса в Єрусалим». Для всебічного розвитку активних юнаків та дівчат проводилися різні майстер-класи: виготовлення 3D-малюнків, декупаж, орігамі, малювання на маленьких дерев'яних дощечках та виготовлення сувенірів «антистрес».

У таборі відбувалися популярні серед молоді кіновечори. Кожного дня відбувалася Свята Літургія, яку проводив отець Антоній Яремчук, ЧСВВ, і щоразу, під час спільної церковної молитви, діти наближалися до Бога і пересвідчувалися, що Він любить усіх і прощає гріхи через Святу Тайну Сповіді.

У таборі діти знайшли нових друзів, навчилися підтримувати один одного та допомагати. Попри різний вік, характери та місце проживання, діти добре ладнали, бо жили за Законами Божими.

Учасники табору щиро дякують Господу Богу, організаторам та провідникам табору «Тавор» 2018. Особливо о. Йоану Школику, ЧСВВ – протоігумену отців василіан провінції Найсвятішого Спасителя в Україні, о. Андрію Драгану, ЧСВВ – ігумену Лаврівського монастиря за благословення та підтримку – за тепле прийняття та допомогу в організації, брату Володимиру Кмицю, ЧСВВ – організатору табору «Тавор» 2018, о. Антонію Яремчуку, ЧСВВ – духовному провідникові табору «Тавор» 2018, пані Надії Мирці – керівникові та організатору програми табору «Тавор» 2018, сестрі Альойзії-Іванні Рондяк – за організацію та приїзд дітей військовослужбовців із Донеччини, за щиру та клопітку працю у таборі «Тавор» 2018, усім отцям ігуменам, які спричинилися та долучилися до відпочинку дітей учасників АТО зі своїх парафії – за їхню фінансову підтримку, спільноті аніматорів із м. Львова, що працює при монастирі св. Онуфрія – за їхні старання на Славу Божу та допомогу у програмі табору «Тавор» 2018, за вміння дарувати всій час іншим, за ділення теплом, любов'ю та радістю.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.osbm.in.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next