АКТУАЛЬНО

Діти з АТО знову відпочивають на Заході України

Четвер, 09 липня 2015, 16:47
На запрошення БФ «Карітас» група дітей та їхніх опікунів із Лисичанська та Оріхового прибули на Захід України. Шістдесят дітей та десятеро опікунів розділилися на дві групи, одна з яких вже встигла побувати у Львові та селі Довгому, інша – поїхала на відпочинок до Добромиля та міста Лева. Про це повідомили у прес-службі БФ «Карітас».

Цього разу дітей із зони АТО розселили у приміщенні дрогобицького БФ «Карітас». За словами директора Фонду о. Ігоря Козанкевича, це досить велика кількість дітей, бо попереднього разу їх було тільки тридцять. Однак спільними зусиллями благодійники зробили все «з великою любов’ю та надією на Бога».

«Немає більшої радості для нас, коли бачимо щасливі усмішки дітей, які ще вчора плакали та безнадійно просили допомоги в інших, живучи в холодних підвалах і не знаючи, що буде завтра. Сьогодні ми даруємо їм надію в майбутнє. Це і є сьогодні однією з головних наших місій», - говорить о. Ігор Козанкевич.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next