АКТУАЛЬНО

Діти з Авдіївки та Станиці Луганської відпочили в таборі «Великоднє коло» у Дрогобичі

Четвер, 12 квітня 2018, 12:14
Уже традиційно в час Великодніх свят під егідою Координаційної ради душпастирства в критичних ситуаціях, яка діє при Патріаршій курії УГКЦ, за сприяння Самбірсько-Дрогобицької єпархії та волонтерів, відбувається дитячий табір «Великоднє коло» для дітей з Авдіївки та Станиці Луганської.

Табір проходить у реколекційно-просвітницькому центрі «Еманнуїл», що знаходиться на околиці Дрогобича.

Під час відпочинку діти знайомилися з традицією святкування Великодня на Західній Україні –  розписували писанки, прикрашали великодні кошики, спільно молилися  урочисту пасхальну Літургію.

У неділю, у день Воскресіння Господнього, до табору завітав владика Ярослав (Приріз), Єпископ Самбірсько-Дрогобицький. Разом із молоддю владика Ярослав розкривав містерію Воскресіння Христа крізь призму історії Спасіння. Діти жваво обговорювали цю тему. Зустріч закінчилася спільним пасхальним обідом, під час якого всі присутні могли поділитися враженнями від святкового дня.

Відпочинкова програма складалася з активних спортивних, мистецьких і театралізованих занять, квестів, екскурсій, майстер-класів та багато іншого. Як кажуть організатори табору, діти отримали  чудові враження, гарні спогади та нових друзів.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.sde.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next