АКТУАЛЬНО

Діти з БФ "Карітас-Київ" побували у Верховній Раді України

П'ятниця, 23 грудня 2016, 12:27
"Діти БФ "Карітас Київ" побували у Верховній Раді України. Серед дітей були – сироти, вимушено переселені, діти із багатодітних та малозабезпечених сімей», - повідомляє о. Роман Сиротич, директор БФ «Карітас-Київ».

Екскурсія в Український парламент відбулася завдяки об'єднанню "Самопоміч" Дніпровського та Дарницького районів м. Києва та за підтримки депутата Верховної Ради України Павла Костенка та депутата Київради Юлії  Лобан.

Окрім дітей київського Карітасу, взяли участь у екскурсії діти Дарницької спеціальної школи-інтернату № 10.

Учасники не лише побачили будинок Українського парламенту, а й поласували "Хеппі Мілами" від компанії "Макдональдс".

"Висловлюємо щиру вдячність всім, хто долучився до такої цікавої ініціативи. Для дітей це справжнє свято. Вони із захопленням розповідали про побачене та почуте, відчули себе на мить депутатами, сидячи в їх кріслах. Для них це не що інше, як відкриття світу, де творяться закони, а також заохочення до наполегливого навчання, з метою осягнення у житті висот. Дякую Максиму Трінеєву та Олегу Спорникову, які зініціювали такий подарунок для дітей у дні Святого Миколая", - з радістю розповідає о. Роман Сиротич, директор "Карітас-Київ". 

Департамент інформації УГКЦ

 
 
 
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next