АКТУАЛЬНО

Діти з Дубна читали Шевченка на конкурсі «Мій найулюбленіший вірш»

Вівторок, 13 березня 2018, 12:26
11 березня БФ «Карітас-Дубно» Луцького екзархату разом із Дубенською дитячою міською бібліотекою (філія 2) організували конкурс, присвячений пам’яті видатного українського поета Т. Г. Шевченка. Конкурс «Мій найулюбленіший вірш» проходив двома етапами.

Спочатку діти декламували твори поета в приміщенні бібліотеки. Усі учасники отримали подячні грамоти, а переможці -  художні твори.

Друга частина заходу відбувалася в літературній кав’ярні, що діє при церкві Вознесіння Господнього. Діти переглянули короткометражне відео про життя і творчість великого Кобзаря. Після перегляду парох о. Роман Бобесюк подякував усім за активну участь, наголошуючи на любові до українського народу та до рідної мови. «Бо саме від дітей, молоді та кожного з нас залежить майбутнє нашої України», - сказав священик.

У літературній кав’ярні кожен учасник конкурсу отримав грамоту, солодощі та книгу місцевого письменника Миколи Оттова про митрополита Андрея Шептицького – «Митрополит».

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.lutsk-ugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next