АКТУАЛЬНО

Діти з Дубна гостювали в інтернаті для людей похилого віку

Четвер, 03 травня 2018, 11:38
27 квітня, у День іменинника, до Дубенського інтернату для громадян похилого віку та інвалідів завітали діти з парафії Вознесіння Господнього разом зі старшими парафіянами та парохом о. Романом Бобесюком.

Мешканцям інтернату діти показали великоднє дійство. По завершенні виступу присутніх привітав о. Роман, а парафіяни почастували глядачів солодощами. Також для потреб інтернату гості передали вживаний одяг. Благодійні акції, що їх організовують вірні з дубенської греко-католицької церкви під керівництвом свого духовного пастиря, не поодинокі.

До слова, за особистий внесок у розвиток волонтерського руху та активну громадську позицію 29 квітня о. Романові Бобесюку, пароху парафії Вознесіння Господнього, голова Дубенської райдержадміністрації Юрій Парфенюк вручив Почесну грамоту та нагрудний знак Голови Рівненської облдержадміністрації.

Західне бюро «Живого ТБ»


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next