АКТУАЛЬНО

Діти з Київщини взяли участь у духовно-відпочинковому таборі в Карпатах

Четвер, 29 червня 2017, 17:14
18-25 червня 2017 року в Яремчі відбувся духовно-відпочинковий табір для дітей з парафії Святого Великомученика Димитрія УГКЦ міста Фастів, що на Київщині.

Учасниками табору стали 35 осіб: діти з недільної школи при парафії, діти із соціально незахищених родин і сімей-учасників АТО. Очолив духовний відпочинок о. Віталій Марцинюк, парох парафії. Усі активно відпочивали, молилися, грали у веселі ігри, брали участь у спортивних змаганнях та пізнавальних екскурсіях.

Як повідомили організатори, парафіяни вдячні жертводавцям, о. Роману Мірчуку, настоятелю храму Вознесіння Господнього в Одесі, і жертовним парафіянам: «Сердечна подяка сестрам-мироносицям міста Яремче за гостинність і терпеливість, батькам, дітям та всім, хто долучився до організації. Сподіваємося, що табір стане традиційним і наші діти кожного літа зможуть відпочивати в Карпатах».

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next