АКТУАЛЬНО

Діти з Луганська беруть участь у «Веселих канікулах з Богом»

П'ятниця, 04 липня 2014, 22:02
З 30 червня по 5 липня на парафії Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ м. Хмельницького приходить літній табір для дітей «Веселі канікули з Богом». Як повідомляє співорганізатор Роман Демуш, тут присутні 8 дітей з Луганська, яких батьки тимчасово вивезли із зони АТО.

«Дуже зворушився, коли під час завершальної молитви дня діти з Луганська зі сльозами на очах висловлювали намірення за мир, спокій та припинення війни, щоби вони могли повернутися додому... "до мами і папи"», – пише на сторінці у Facebook Роман Демуш.

Аніматори зі «Школи християнського аніматора» на чолі з Романом Демушем для декількох десятків дітей парафії організовують ігри, забави, різні конкурси, банси, гуртки і тематичні сценки. Дітей навчають правд християнської віри та бути чесними.

 

Прес-служба Тернопільсько-Зборівської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next