АКТУАЛЬНО

Діти зі Львівщини відвідали Харків

Четвер, 03 вересня 2020, 13:21
Від 27 до 30 серпня Харків відвідували діти дитячого будинку сімейного типу “Писанка” разом із сестрами Згромадження святого Йосифа Обручника із села Потеличі, що на Львівщині.

Гості зупинилися у Свято-Івано-Павлівському монастирі своїх співсестер. Ознайомлення зі Слобожанщиною галичани розпочали із храму Святого Миколая Чудотворця, куди вони щодня приходили на молитву.

Сестри та діти побували у харківському Еко-парку, у парках Горького та Шевченка, пройшлися найбільшою площею міста і ознайомилися з його архітектурою та історією.

Особливо цікавою була подорож в поле поблизу села Федорівка Вовчанського району. На початку серпня фермери звезли туди тюки соломи та змонтували стіни концертної зали оркестру обласної філармонії для святкування рекордного збору врожаю зернових – 207 тисяч тонн. Тепер це фотозона, яку відвідують жителі та гості Слобожанщини.

Ознайомлення з Харківщиною завершилося відвідуванням Свято-Покровського монастиря отців василіан у Покотилівці.

«Харків – місто фонтанів! Дуже гарне та чисте місто! Ми повертаємося з дуже приємними враженнями та бажанням ще раз його відвідати», – поділилася настоятелька та мама-опікунка дітей с. Віталія.

http://ugcc.kharkiv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next