АКТУАЛЬНО

Діти з «Родинного дому» м. Бібрка беруть участь у конкурсі «Патріотична весна»

Вівторок, 28 квітня 2015, 14:25
Від 1 березня до 30 квітня 2015 року в рамках проекту «Ми - українці» проходить конкурс між будинками сімейного типу і прийомними сім’ями «Патріотична весна» на найбільш оригінальне виконання Гімну України. Серед учасників цього конкурсу є діти з «Родинного дому» Згромадження сестер Пресвятої родини, що в Бібрці на Львівщині.

Беручи участь у цьому конкурсі, вихованці «Родинного дому» з Бібрки не лише показують свою працю і любов до «українського», а й мають можливість, ставши переможцями, отримати грошовий приз, який стане фінансовою підтримкою їхньої спільноти.

Щоб переглянути і проголосувати за дітей з «Родинного дому» Згромадження сестер Пресвятої родини, потрібно зареєструватися на сайті. (реєстрація безкоштовна і вам на телефон прийде код, за яким ви будете зареєстровані і потім потрібно зайти на посилання в лівому кутку КОНКУРСИ, а далі знайти конкурс ПАТРІОТИЧНА ВЕСНА, а вже там переглянути відео дітей з м. Бібрка).

Таку соціальну працю монахині розпочали в 2007 році і сьогодні опікуються дев’ятьма дітьми шкільного віку. Виховуючи дітей у християнських чеснотах, сестри стараються, щоб їхні вихованці розпізнали і розвинули в собі особисті таланти через участь в культурно-просвітницьких заходах, навчання в Музичній школі та участь у вокально-хореографічному ансамблі «Викрутасики» і танцювальному колективі «Галичина».

Прес-служба Стрийської єпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next