АКТУАЛЬНО

Діти з Мар'їнки таборували в м. Южному

Середа, 20 липня 2016, 11:23
17 липня 2016 року в м. Южному Одеської області закінчився двотижневий оздоровчо-відпочинковий табір для дітей різного віку з м. Мар’їнка Донецької області.

Молоді гості, окрім різного відпочинкового та виховного характеру табору, могли отримати також і духовну опіку, до якої активно долучилася місцева українська греко-католицька парафія Святих первоверховних апостолів Петра і Павла в м. Южному.

Відповідальними особами за духовну частину табору були о. Петро Маковецький, сотрудник місцевої парафії, та Іван Жуган, семінарист Одеського екзархату УГКЦ, який навчається та проходить формацію у Київській Трьохсвятительській духовній семінарії УГКЦ.

Участь у дитячому таборі взяли 35 дітей. Проводився він на базі місцевого навчально-виховного комплексу імені В. М. Чорновола під керівництвом директора школи п. Тараса Прокопечка та заступника директора з навчально-виховної роботи п. Олесі Чайківської і за активної участі команди волонтерів, яка складалася з учнів цієї школи.

Слід зазначити, що вже довший час існує тісна та довготривала співпраця між цим державним виховним комплексом і парафією УГКЦ.

Прес-служба Одеського екзархату УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next