АКТУАЛЬНО

«Еклезія» організовує молитовні нічні чування на парафіях Львівської архиєпархії

Четвер, 28 березня 2019, 14:27
«Еклезія» – це семінарійна організація, що функціонує при Львівській духовній семінарії Святого Духа. Первинною метою створення пасторального центру було сприяти тому, щоб семінаристи вже в семінарії здобули досвід душпастирського служіння.

З весни 2005 року семінаристи молодших курсів під проводом «Еклезії» мають можливість переймати досвід від старших братів безпосередньо під час катехизації в парафіях, у навчальних закладах. У 2005-2009 роках «Еклезія» спільно з Братством провадила діяльність «Школи місіонаря», спрямовану на ближче знайомство семінаристів із місійною діяльністю. З 2015 року пасторальний центр «Еклезія» разом із отцями салезіанами організовує «Школу аніматора», в якій брати здобувають навички роботи з дітьми.

Від 16 березня до 21 квітня 2019 року пасторальний центр «Еклезія» організовує для молоді молитовні нічні чування в парафіях Львівської архиєпархії. У межах чувань проводять духовні науки з розважаннями, молитви ТЕЗЕ з музичним супроводом і богослужіння зі співочим проводом братів-семінаристів.

Чування проводять у ніч з п’ятниці на суботу та з суботи на неділю.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.lviv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next