АКТУАЛЬНО

Екобюро УГКЦ присвятило церковно-екологічний календар на 2018 рік Блаженнішому Любомиру (Гузару)

Середа, 08 листопада 2017, 21:36
«Всі ми, християни, покликані піклуватися про Боже створіння – природу, бо це – воля нашого Творця», саме такі слова Блаженнішого Любомира (Гузара) разом із його світлиною прикрашають новий церковно-екологічний календар на 2018 рік, який завдяки старанням Бюро УГКЦ з питань екології нещодавно побачив світ.

Даний календар, виданий з нагоди 85-ття з дня народження Великого Українця та з нагоди 10-ї річниці заснування ним Екобюро, має за мету популяризувати вчення Блаженнішого Любомира про відповідальність за Боже створіння – природу і, таким чином, долучитись до оживлення християнської віри і оновлення українського суспільства.

Цьогорічний календар як і всі попередні церковно-екологічні календарі – це повноцінний церковний календар, в основі якого лежить розробка Патріаршої літургійної комісії УГКЦ. Цей перекидний календар А5 формату складається із 32 сторінок, вміщає 12 різних світлин з Блаженнішим Любомиром, на кожній з яких розміщені вислови морального Авторитету нації про те, що відповідальність за Боже створіння – це невід’ємна складова християнської віри.  Окрім релігійних свят, постів, загальниць, в календарі є також різні церковні та громадські екологічні ініціативи в Україні та по цілому світі.

На останніх сторінках календаря можна знайти коротку інформацію про те, який великий слід в історії народу і Церкви може залишити життя однієї людини, коли вона його прожила згідно з Божою Волею, з любові до людей і до цілого Богом створеного світу.

На звороті календаря знаходиться Екологічний заповіт Блаженнішого Любомира.

Даний церковно-екологічний календар на 2018 рік можна замовити за телефоном (097)9831680 або [email protected]

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next