АКТУАЛЬНО

Екобюро УГКЦ розпочало онлайн-трансляцію екологічних казок

П'ятниця, 03 квітня 2020, 11:41
Бюро з питань екології Української Греко-Католицької Церкви розпочало щоденні онлайн-трансляції екологічних казок для дітей.

Казки можна переглянути щодня о 21:00 наживо на сторінці у Фейсбук, або згодом на Ютуб-каналі Екобюро.

Екоказки розповідає референт Бюро УГКЦ з питань екології Стрийської єпархії, відомий блогер та екологічний місіонер о. Олег Кобель.

Цікаві та захопливі пригоди казкових героїв допоможуть пробудити любов до Божого створіння – природи, навчать відповідально ставитися до довкілля, оберігати та примножувати природні дари і дбати про світ, який Творець подарував людям для спільного добра.

Серія повчальних казок на екологічну тематику включає в себе авторські твори о. Олега у формі тріади екологічних подвигів їжачка Гачка, який рятує Божий дивосвіт природи від підпалів, злочинної вирубки лісів, а також знищення первоцвітів; творів, команди авторів дитячої екологічної казки Бюро УГКЦ з питань екології, серед яких Катерина Єгорушкіна, Ірина Дзуль та Христина Валько.

Продовжать серію екоказкових онлайн-трансляцій вибрані твори, що брали участь у Всеукраїнському конкурсі «Відповідальність за створіння», який щорічно проводить Екобюро УГКЦ з метою плекання християнської екологічної культури та підвищення екологічної свідомості суспільства.

Екоказки від Екобюро, які вже вийшли друком, містять ще й питання для обговорення в колі сім’ї чи у школі, а також завдання, які допоможуть краще пізнати довколишній світ природи, проникнутися почуттям любові та відповідальності до Божого створіння, з вдячністю приймати, оберігати та примножувати Божі природні дари.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://www.ecoburougcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next