АКТУАЛЬНО

Екологічні дні у двох літніх таборах провели на теренах Луцького екзархату

Понеділок, 10 вересня 2018, 13:19
«Славимо Тебе, Господи» - під цим девізом проходили екологічні дні у двох літніх таборах, що відбулися на теренах Луцького екзархату. Перший проходив на березі мальовничого озера поблизу м. Стара Вижівка Волинської області, в якому діти та молодь Рівненського деканату відпочивали та черпали від природи життєдайні сили.

Другий табір відбувся в парафії Преображення Господнього в м. Радивилів Рівненської області, де наймолодші парафіяни під проводом двох сестер із Згромадження Божого Провидіння опановували мистецтво відпочивати з Богом.

Екологічні дні в цих таборах проходили під проводом о. Володимира Лещишина, референта Бюро УГКЦ з питань екології в Луцькому екзархаті. Свою науку референт зосередив на Божому Слові, а саме: на книзі Буття, яка дуже чітко відкриває нам Божу волю щодо ставлення до природи.

«У словах «порати і доглядати» полягає ця надважлива істина, яку повинен знати, прийняти і виконувати кожен християнин. Це те завдання, яке поклав наш Творець на кожну людину, що приходить у цей світ», - наголошував проповідник.

Окрім молитви та наук, діти переглядали мультфільми екологічного змісту, грали в різні ігри, брали участь у велосипедній прогулянці, милувалися природою. За всі Твої дари, за ці чудові дні, за літній відпочинок славимо Тебе, Господи.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next