АКТУАЛЬНО

Екологічна акція «Велопроща»

Вівторок, 31 травня 2011, 15:59
У неділю, 5 червня 2011 року, відбудеться духовно-екологічна акція «Велопроща» (м. Івано-Франківськ – с. Погоня), присвячена Всесвітньому дню довкілля, який світова спільнота відзначає щороку 5 червня для того, щоб привернути увагу суспільства до екологічних проблем і підкреслити гостру необхідність конкретних дій для покращення стану навколишнього середовища.
У неділю, 5 червня 2011 року, відбудеться духовно-екологічна акція «Велопроща» (м. Івано-Франківськ – с. Погоня), присвячена Всесвітньому дню довкілля, який світова спільнота відзначає щороку 5 червня для того, щоб привернути увагу суспільства до екологічних проблем і підкреслити гостру необхідність конкретних дій для покращення стану навколишнього середовища. Захід організовується Екологічним центром та Молодіжною комісією Івано-Франківської єпархії УГКЦ для формування свідомості християнської відповідальності за природне довкілля та необхідності більш бережливого ставлення до Божого створіння – природи у повсякденному житті кожної людини. Кульмінацією прощі стане Богослужіння: Акафіст до Бога-Творця на відпустовому місці у с. Погоня. Виїзд учасників велосипедного паломництва відбудеться о 16-00 від храму Зіслання Святого Духа (м. Івано-Франківськ, вул. Коновальця, 103/б). Запрошуємо долучитися всіх небайдужих (участь неповнолітніх тільки у супроводі батьків)! За додатковою інформацією звертатися за тел. 0 342 741 450; 0979831680.

 

Інформаційна служба Екологічного центру

Івано-Франківської єпархії УГКЦ

  Довідка: 15 грудня 1972 року Генеральна Асамблея ООН проголосила 5 червня Всесвітнім днем навколишнього середовища (резолюція 2994 (XXVII)), який буде проводитися з метою поглиблення суспільного усвідомлення необхідності зберігати і покращувати довкілля. Обрання цієї дати обґрунтовано тим, що саме цього дня відкрилася Конференція ООН із проблем навколишнього середовища (Стокгольм, 1972), за результатами якої створено Програму ООН з навколишнього середовища (ЮНЕП). У 2000 році в цей день розпочато програму ООН "Тисячоліття довкілля – приступити до дій". Програма є ще одним нагадуванням людству про його роль в охороні довкілля.  
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next