АКТУАЛЬНО

Екологічне Бюро УГКЦ підтримало проведення Всеукраїнського конкурсу «Енергія і середовище»

Вівторок, 21 лютого 2017, 13:10
Бюро УГКЦ з питань екології підтримало проведення Всеукраїнського конкурсу молодіжних проектів з енергоефективності «Енергія і середовище», фінал якого відбувся 16-17 лютого ц. р. в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді.

У вітальному слові з нагоди відкриття фіналу конкурсу, д-р Володимир Шеремета, очільник екологічної інституції УГКЦ, наголосив на важливості конкурсу «Енергія та середовище» в контексті загострення та необхідності вирішення екологічних, соціальних та економічних проблем сьогодення. Представник Української Греко-Католицької Церкви в особливий спосіб акцентував увагу присутніх на «цінності енергії та природних ресурсів як Божого дару, який кожен з нас покликаний з вдячністю приймати, але рівно ж і намагатися розвивати і примножувати».

Конкурс молодіжних проектів, який вже традиційно проходить під гаслом “Збережемо енергію – збережемо Планету” має за мету залучення обдарованої учнівської молоді до навчально-практичної діяльності задля підвищення енергоефективності та раціонального використання природних ресурсів, а також створення відповідних умов для науково-дослідницької діяльності. До завдань конкурсу також належить активізація творчої діяльності вчителів, які працюють над питанням підвищення обізнаності школярів і населення щодо ефективного використання та збереження енергії, а також пом’якшення змін клімату.

Екологічне Бюро УГКЦ висловлює вдячність Національному еколого-натуралістичному центру учнівської молоді та громадській організації “Екологічний клуб «Еремурус» за організацію конкурсу «Енергія та середовище» і буде намагатися поширювати та підтримувати цікаві ідеї та проекти обдарованої учнівської молоді задля підвищення енергоефективності і розвитку та примноження Божих природних дарів.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next