АКТУАЛЬНО

Екологічні місії УГКЦ на Дніпропетровщині

Понеділок, 06 жовтня 2014, 12:26
У рамках проведення екологічних місій, ініційованих Бюро УГКЦ з питань екології, які проходять у всій Україні, о. Михайло Неїжмак, очільник церковної екологічної інституції Донецького екзархату УГКЦ, провів низку відповідних молитовних та освітньо-виховних заходів у Верхньодніпровську, Дніпродзержинську та Дніпропетровську. Про це повідомляє Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології.

Головне послання, яке залишив екологічний місіонер для Божого люду, було: «Творець у своїй Премудрості та у своїй для нашого розуму незрозумілості забажав так, щоб кожен із нас прийшов на цей Ним створений світ саме на цій, а не іншій частині землі, саме в цей час, а не інший час з однією метою – прожити цей обмежений шматок нашого життя так, щоб наше Вічне життя розпочалося саме з цього конкретного земного виміру».

    Розшифровуючи це послання, о. Михайло намагався донести до вірних вчення Церкви про відповідальність за Богом створений світ – природу. На доступних прикладах із повсякденного життя захисник створіння Божого пояснив наявний взаємозв’язок між станом довкілля та безвідповідальністю людей щодо природи.

    «Через екологічні місії наша Церква намагається показати сучасній людині, що від того як вона ставиться до Божих дарів – природних ресурсів, залежить не лише її дочасне, але і вічне життя», – підсумував священик.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next