АКТУАЛЬНО

Експерти ІЛУ УКУ допомогли керівникам єпархіальних комісій УГКЦ у Франції отримати нові управлінські компетенції

П'ятниця, 16 лютого 2018, 14:30
У французькому містечку Дорден упродовж трьох днів, 12-14 лютого, відбувався тренінг для керівників комісій з єпархії Святого Володимира Великого в Парижі.

Єпархія втілює душпастирський Стратегічний план'2020 «Христос – наша надія», що вимагає від голів комісій та їх заступників нових управлінських  компетенцій. Розробили та провели навчання експерти Інституту лідерства та управління УКУ.

 «Ми аналізували різні управлінські структури, вивчали особливості команди та етапи її розвитку, роль лідера на кожному з етапів. Вагому частину тренінгу працювали над удосконаленням навичок ефективного спілкування та обговорювали моделі донесення інформації, мотивування та залучення», – розповіла Наталя Бордун, експертка ІЛУ УКУ.

Усього у навчальній програмі «Лідерство та керування виконавчими структурами» взяло участь 12 осіб. За словами економа єпархії та координаторки втілення Стратегії'2020 Ольги Вох, тренінг є дуже вчасним, адже єпархія перебуває на етапі становлення. «Це була нагода для представників єпархіальних структур зібратися разом, проаналізувати результати діяльності, подивитися на себе разом із експертами Інституту лідерства та управління УКУ», – зазначила вона.

«Я сподівався не лише почути теорію, а й застосувати її на практиці. І мої сподівання цілком виправдалися. Цей тренінг залишив бажання продовжувати вдосконалюватись та роздумувати над отриманою інформацією», – поділився враженнями від навчання о. Іван Данчевський, душпастир з м. Генті.

В учасників тренінгу виникли запитання, відповіді на які вони будуть шукати у своїй подальшій роботі. Саме ж навчання стало початком нового етапу діяльності єпархії Cвятого Володимира Великого в Парижі для українців візантійського обряду у Франції, Бельгії, Нідерландах, Люксембурзі та Швейцарії.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ucu.edu.ua

 

ТЕГИ: УКУ, Франція
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next