АКТУАЛЬНО

Екзарх Харківський узяв участь у науково-практичному конгресі «Щаслива родина»

П'ятниця, 11 жовтня 2019, 10:14
У рамках реалізації проекту Центр підтримки сім’ї Карітасу Харкова відбувся науково-практичний конгрес «Щаслива родина» (“Happy Family”), який проходив спільно з Харківським національним університетом імені Каразіна В.Н. за підтримки Департаменту праці та соціальної політики Харківської міської ради.

У конгресі взяв участь владика Василій, екзарх Харківський, а також Світлана Олександрівна Горбунова-Рубан, заступник міського голови з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення, Григорій Селещук, директор адвокації МБФ "Карітас України", Ярослав Біттель, заступник директора Карітасу Польщі, працівники та гості Карітасу.

Науково-практичний конгрес «Щаслива родина» був спрямований на обмін практичними методами, формами роботи з сім’ями між громадськими організаціями, благодійними фондами, науковцями та представниками державних соціальних служб.

Під час конгресу були проведені секційні заняття, на яких науковці, представники громадськості та студенти обговорювали новітні методи роботи з сім’ями.

ugcc.kharkiv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next