АКТУАЛЬНО

Екзарх Харківський з душпастирським візитом відвідав Полтаву

Вівторок, 10 червня 2014, 11:50
9 червня, у день храмового празника, полтавську парафію Пресвятої Трійці відвідав владика Василь (Тучапець), Екзарх Харківський. Цього року греко-католицька громада святкує вже свою десяту річницю від дня заснування.

Свято розпочалося Архиєрейською Божественною Літургією, яку очолив владика Василь. У Святій Літургії взяли участь священики римо-католицького обряду, які несуть своє пастирське служіння в Полтаві. Також були присутні сестри греко-католицького та римо-католицького обрядів.

У проповіді владика охарактеризував важливість дії Святого Духа в житті кожного християнина і побажав, щоб ті «євангельські події, які переживає наша Церква в цей святковий час, торкнулися кожного з нас, щоб кожна людина, незважаючи на обставини життя, особливо у цей складний період, який ми всі дуже глибоко переживаємо, могла повністю довірити своє життя триєдиному Богові: Отцю, Сину та Святому Духові».

На завершення урочистостей отці Юрій і Максим Кролевські та парафіяни склали подяку владиці Василю за душпастирські відвідини та за змогу спільно розділити радість святкування храмового празника.

 

Повідомили у прес-службі парафії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next