АКТУАЛЬНО

Енергетики Івано-Франківщини своє професійне свято розпочали святкувати в катедральному соборі Воскресіння Христового

Понеділок, 24 грудня 2018, 13:21
У суботу, 22 грудня, коли Церква відзначає празник Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці, в Україні своє професійне свято також відзначають енергетики та працівники електротехнічної промисловості.

Уже традиційно працівники Івано-Франківських магістральних електромереж та енергетики Прикарпаття розпочинають відзначати своє професійне свято з молитви в архикатедральному і митрополичому соборі Воскресіння Христового. Божественну Літургію очолив о. Юрій Прилепський, а опісля в каплиці катехитичного центру усі присутні спільно помолилися Молебень до Пречистої Богородиці.

«Сьогодні ми молимось за Вас і дякуємо за Ваш професіоналізм, Вашу самовіддачу та самопожертву, бо годі сьогодні уявити своє життя без електрики чи світла і саме Ви своєю працею забезпечуєте всім комфорт не раз жертвуючи часом, сном, а інколи навіть наражаючи себе на небезпеку, виїжджаючи на поломки ліній», - сказав о. Юрій, вітаючи енергетиків.

Також священнослужитель запевнив присутніх у молитві та побажав, щоби Господь завжди благословляв їх, а Пречиста Богородиця опікувалася ними в нелегкій та жертовній праці для добра людей.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next